Korunmaya değil korumaya ihtiyacınız var.

Neden seçiliyorsunuz...

Nasıl olurda halkın seçtiği insanlar binlerce korumaya sahip olur veya ihtiyaç duyar.

Eğer halkın seçtiği bir insan iseniz korumaya ihtiyacınız olmaması gerek. Çünkü halk sizi onları yönetmeniz veya onlara bir şeyler vermeniz için seçti.

Bunu bilen halk sizi koruyacaktır zaten. Eğer korumuyor ise ya seçilmemişsinizdir yada başkaları tarafından seçilmişsinizdir.

Tombik

Seçilmek ağır bir sorumluluktur. Her bireye karşı sorumluluk sahibi olmaktır. Ayrım yapmamaktır, torpil geçmemektir, kanunları ve yasaları her bireye aynı şekilde uygulamaktır. Eğer seçilip bunları yapmıyor iseniz tabi ki korumaya ihtiyacınız olacak çünkü verilen sorumlulukları doğru bir şekilde yerine getirmiyorsunuz ve suçlu duruma düşüyürsonuz. Dikkat edin bir takım seçilmişlerin binlerce koruması vardır. Neden çünkü aslında onları halk değil bir takım kendini seçilmiş diye tanımlayanlar seçmiştir ve bunu bir takım insanlar anlamış olabilir.

Her zaman biz çoğunluğuz derler ama çoğunluğun onları koruyacağını düşünmezler. Eğer gerçekten çoğunluk tarafından seçildi iseniz zaten korumaya ihtiyacınız olmayacaktır.

Benzer Haber
1 124

– Gerçek bir adam iseniz halk sizi koruyacaktır.

– Gerçek bir insan iseniz sizi diğer insanlar koruyacaktır.

– Gerçek bir inanmış insan iseniz sizi Allah koruyacaktır.

Onun için nasıl oluyordu halkın seçilmişleri binlerce korumaya ihtiyaç duyuyor veya  bir korumaya ihtiyaç duyuyor. Bence halkın seçtikleri değil kendini aydınlanmışlar diye tanıtanların seçtikleri toplumları yönetiyor. Onların da korunmaya ihtiyaçları var. Bunun sebebi de gerçekleri görenler olabilir, bu gerçekleri görenler her an kurşun sıkabilir…

Haber Veriyoruz

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks