Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde, kaybolduktan sonra annesinin erkek arkadaşı tarafından öldürülüp…

Öldürülen genç kızın günlüğünden çıkan sırlar kan dondurdu!

Öldürülen genç kızın günlüğünden çıkan sırlar kan dondurdu!

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde, kaybolduktan sonra annesinin erkek arkadaşı tarafından öldürülüp, cesedi gömülmüş olarak ortaya çıkan Ecem Balcı’nın (17) günlüğünde yazanlar kan dondurdu.

Katil zanlısının yargılandığı davada sanık avukatı tarafından okunan günlükte Ecem Balcı’nın eniştesinin kendisini taciz ettiği bu nedenle de intihar etmek istediğini yazdığı görüldü. Mahkeme, enişte hakkında cinsel istismar suçundan açılan dava olup olmadığını araştıracak.

Tombik

Gölcük’te yaşayan Ecem Balcı, 5 Ocak günü ortadan kayboldu. Kızının kaybolmasından 9 gün sonra anne Esra Ercömert, Kandıra’nın Kaltalkayası Mevkii’nde kayalıklardan denize atlayarak, yaşamına son verdi. Anne Ercömert’in cesedi, denizde 2 gün süren aramalar sonucunda bulunarak, toprağa verildi. Annesinin intiharının ardından genç kızın izini sürmeye devam eden polis, Ecem Balcı’nın en son annesinin erkek arkadaşı Süleyman Kara ile görüştüğünü belirledi.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks