Kaybediyoruz ve kaybetmeye devam ediyoruz…

İçimizdeki hırs ile sahip olduğumuz para madde

Para ve Madde için…

Para ve madde için Türkiye’nin güzide turizm alanları yabancılara peşkeş çekiliyor… Bir yıl içerisinde % 100 artış gösteren kiralar ve satılık daireler sizce gelecek de neyin göstergesi.

Asgari ücreti 2 bin TL yaptık diye hava atanlar bir aylık kira bedelinin de 2 bin TL olmasına göz yumdular.

Tombik

Elinizi vicdanınıza koyun ve bir düşünün gelecek de ne olacak…

Kendi topraklarımız diye hitap ettiğiniz, bir bayrak ve bir dil belirlediğiniz ülkenizde neler oluyor farkında değilsiniz.

Bir ülkenin en iyi gelir kaynağı olan turizme nasıl darbeler indiriliyor…

‘Ülkemizi satın alan değil, ülkemizi ziyaret eden turistler istiyoruz…’

Kültürümüzü öğreteceğimiz, kültürlerini öğreneceğimiz misafirler bekliyoruz…

Ama görünen o ki böyle Turistler maalesef ülkemize daha doğrusu güneşin olduğu denizin bulunduğu bölgelere gelmiyor. Halbuki gerçek gelir kaynağını bu bölgeler oluşturmakta.

Ülkeye direk döviz giriyor. Bunu tespit eden bir takım kötü zihniyetler, artık ülkemize hırsız, hayat kadını, hiç bir becerisi olmayan, keşleri, madde kullananları, mesleği olmayanları hatta aç insanları göndermeye başladılar.

Cepleri biraz para görmüş yada paraları biraz değerlenmiş insanlar ülkemize gelip ev kiralayıp ya da satın alıp yaşarken gerçek Türk Halkı sefalet içerisinde yaşamaya çalışıyor.

Tabi bir de Turistleri sömüren bir zümre mevcut. Onlarda elinden geldiği kadarı ile Turistlere geçirmek onları donlarına kadar soymak istiyorlar.

Para ve Maddenin insanoğlunu ne hale getirdiğini gelecek de göreceksiniz…Sonra sahip olduğunuz inancı yargılayacak hatalarınızı anlayacaksınız.

Hadi bugün kendinizi yargılayın…

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks