Karaca Home, Jumbo, Emsan ve Cook Plus’ı çatısı altında bulunduran Karaca.

229 yıllık marka Türklerin oldu.

229 yıllık marka Türklerin oldu.

Karaca Home, Jumbo, Emsan ve Cook Plus’ı çatısı altında bulunduran Karaca, bir yıl süren görüşmelerden sonra Almanya’nın en köklü porselen markalarından biri olan Weimar’ı satın aldı.

Bavyera Bölgesi’ne komşu Weimar’da kurulan 229 yıllık Weimar markası da artık Karaca çatısı altında faaliyet gösterecek. 1973 yılında Arif Karaca tarafından küçük bir cam atölyesinde kurulan, züccaciye alanında büyüyen, 2006 yılından sonra Fatih Karaca’nın yönetime gelmesiyle markalaşmaya ve tasarıma önem vererek atak yapan Karaca, alanında dünyanın bilinen markalarından biri olma hedefliyor. Almanya’nın en köklü markalarından Weimar’ı alan Karaca, aynı zamanda Berlin’de de bir Karaca mağazası açtı. Karaca’nın davetlisi olarak gittiğimiz Berlin’de, Karaca CEO’su Fatih Karaca ve Karaca Şirketler Grubu Pazarlama Direktörü Galip Bağcı’dan Karaca’nın büyüme hedeflerini ve Karaca’daki yenilikleri dinledik. Karaca, dünyada sofra ve mutfak kategorisinde ilk akla gelen marka olmak istediklerine dikkat çekti.

Tombik

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks