Kaldırımda yürüyen anne kız, kontrolden çıkan panelvan minibüsün çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.

Kaldırımda yürürken panelvan minibüsün çarptığı anne-kız hayatını kaybetti.

Kaldırımda yürürken panelvan minibüsün çarptığı anne-kız hayatını kaybetti.

Balıkesir’de, kaldırımda yürüyen anne kız, kontrolden çıkan panelvan minibüsün çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.

Balıkesir’in Edremit ilçesinde, kaldırımda yürüyen Naime Kıldır (46) ve kızı Seda Kıldır (20), panelvan minibüsün çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza sırasında, aynı kaldırımda yürüyen bir kişinin ise ölümden döndüğü anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Tombik

Kaza, saat 19.35 sıralarında Edremit- Çanakkale karayolunun 4’üncü kilometresi Kadıköy Mahallesi’nde meydana geldi. İbrahim Bozkurt (63) yönetimindeki 34 ZZ 0815 plakalı panelvan minibüs, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu kaldırımda yürüyen Naime Kıldır ve kızı Seda Kıldır’a çarptı. Kazayı görenler durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbarla olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde anne-kızın hayatını kaybettiği belirlendi. Sürücü İbrahim Bozkurt ile araçta bulunan Nazik Bozkurt ve Ecrin Baykal ise yaralandı. Sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan yaralılar Edremit Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan İbrahim Bozkurt’un durumunun ağır olduğu, diğer yaralıların ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks