Kafese giren adam ayıya yem oldu! Saniye saniye görüntülendi

Dehşete düşüren görüntüler...

Dehşete düşüren görüntüler… Kafese giren adam ayıya yem oldu! Saniye saniye görüntülendi.

Dehşete düşüren görüntü! Youtube’da yayılan bu görüntüler, izleyenleri şoke ediyor. Kafese nasıl girdiği belli olmayan adamı ağına düşüren ayı önce zavallı adamı dövüyor ardından kafesine götürülüyor. Görüntülerin devamında adam kurtarılıyor ama daha sonra ne olduğu bilinmiyor. O görüntüler ise milyonlar tarafından izlendi. İşte kan donduran o anlar… Ayı saatte 48 kilometre hızla koşar. En hızlı insan ise saate 36 km hızla koşar. Bu nedenle ayıyla karşılaştığınızda sakın koşmayın. Yavaşça arkanızı dönün ve ayıyla konuşmaya başlayın. İnsan olduğunuzu anladığında merakı giderilmiş olacaktır.

Oldukça bakımsız bir hayvanat bahçesinde çekilen görüntülerde ayının bir adama saldırdığı ve adeta canlı canlı yediği görünüyor. YouTube’da +18 uyarısı ile yayınlanan videoda şoke etkisi yaratıyor.

Tombik

Kafese adamın nasıl girdiği görünmüyor fakat ayının adamı dakikalarca hırpaladığı ve arkadaşlarının ayının üstüne su dökerek ya da sopa ile iterek kurtarmaya çalıştığı görülüyor.

Kafesinden çıkan ayı kendine ayrılmış bölümde yetişkin yarı çıplak bir adamı önce üzerine çıkıp adeta dövüyor daha sonra sürükleyerek kafesine götürüyor.

Sürükleyerek kafesine götürdüğü adamı ısırmaya ve yemeye devam eden ayı ya en sonunda bir kadın sopası ile müdahele ediyor ve adamı ayının dişleri arasından kurtarıyor.

Videoda adamın canlı ama ağır yaralı olarak kurtarıldığı görülüyor. Ayının ve adamın durumu hakkında açıklama yok fakat görüntüler YouTube tarafından yetişkin içerin sansürü ile yayınlanıyor.

Detaylar, Haber Linki

.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks