Kaçan bir şüphelinin arkasından ateş eden polis memuru kazayla meslektaşını vurdu.

Kaza kurşunuyla şehit olan polisin baba ocağına ateş düştü.

Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı asayiş uygulaması sırasında, kaçan bir şüphelinin arkasından ateş eden polis memuru kazayla meslektaşını vurdu.

Olay, sabah saat 05.00 sıralarında Gölbaşı ilçesi Ankara yönünde meydana geldi. Asayiş uygulaması yapan polis ekipleri, Siirt- İstanbul seferini yapan 56 AP 616 plakalı yolcu otobüsünü durdurdu. Otobüs içerisinde kimlik kontrolü yapan polis ekipleri, arka tarafta oturan 1’i kadın 2 kişiden şüphelendi. Bunun üzerine polis ekipleri şüphelilerin inmesini istedi. Bu sırada otobüsten inen erkek şüpheli, koşarak kaçmaya başladı. Polis memurları, ‘dur’ ihtarında bulunduğu şüpheliyi yakalamak için peşinden koştu ve uyarı ateşi açtı. Açılan uyarı ateşi sırasında polis memuru Hakan Can kazaen vurularak bir anda yerde kaldı. Polis memuru Hakan Can, olay yerinde şehit oldu.

Tombik

Kaçan kişinin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı. Olay yerine gelen savcı tarafından inceleme yapılırken, bölgede çok sayıda boş kovan bulunduğu görüldü. Olayın hemen ardından Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz da Gölbaşı ilçesine gelerek yetkililerden bilgi aldı. Yetkililer olay yerinde inceleme yaparken, polis ekipleri de kaçan şüpheli E.İ.’yi yakalayarak gözaltına aldı. E.İ.’nin poliste uyuşturucu ve başka asayiş olaylarından suç kaydının olduğu belirlendi.

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks