Johnny and Jugnu adındaki Fast Food restoranında hamburger siparişi.

Pakistan'da polise bedava hamburger

Pakistan’da polise bedava hamburger vermeyen çalışanlar gözaltına alındı.

Pakistan’daki bir grup polis memuru, Fast Food restoranından aldıkları hamburgerler için para ödemeyi reddedince 19 personeli gözaltına aldı. Çalışanlar, gün boyunca gözaltında tutuldu ve ifade verdi.

Pakistan’ın Lahor şehrinde bulunan Johnny & Jugnu adındaki Fast Food restoranında hamburger siparişlerini bedavaya tüketmek isteyen polis memurları çalışanlardan red cevabı alınca tüm personeli gözaltına aldı.

”BAŞIMIZA İLK KEZ GELMİYOR”

Fast food zinciri sosyal medyada, ”Bu ilk kez başımıza gelmiyor ancak bunun son olmasını istiyoruz” şeklinde bir açıklama yaptı. Restoran sahibi gözaltına alınanların üniversite öğrencisi olduğunu da belirtti.

”BEDAVA YEMEĞİ ALIŞKANLIK HALİNE GETİRDİLER”

Açıklamaya göre, ‘bedava yemeği alışkanlık haline getiren’ polisler, istekleri reddedilince tehdit savurarak işletmeyi terk etti, iki gün sonra tekrar gidip önce müdürü sonra da tüm çalışanları hiçbir gerekçe göstermeden gözaltına aldı. Mutfağı kapatmalarına izin verilmedi; kızartma makineleri açıkken, müşteriler sipariş beklerken polis merkezine götürüldüler. Orada tutuldukları yedi saat boyuna hakarete uğradılar.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks