İtalya virüs haberi: Uzman doktordan korkutan koronavirüs açıklaması!

Uzman doktordan korkutan koronavirüs açıklaması! “Çocuklar, gençler ve”

Çin’e bağlı Vuhan kentinde ilk olarak çıkan ve hızla tüm dünyaya yayılarak enfekte ettiği insanların ölümüne yol açan coronavirüs enfeksiyonu ile ilgili son dakika haberleri ajanslara peş peşe düşmeye devam ediyor. Çin’in Hubey eyaletine bağlı Vuhan’da ilk çıktığı günden bu yana pek çok farklı ülke ve bölgede 5 bini aşkın insanın hayatını kaybetmesine neden olan ölümcül koronavirüs enfeksiyonuna ilişkin başta Avrupa olmak üzere pek çok bölgede korkunç gelişmeler yaşanmaya devam ederken Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Çağrı Büke tarafından korkutan bir corona virüsü açıklaması yapıldı. Uzman isim tarafından yapılan açıklamadaki o detay ise gözlerden kaçmadı. İşte son dakika gelişmesine ilişkin tüm bilgiler…

  • Çin’in Hubey eyaletine bağlı Vuhan kentinde ortaya çıkarak hızla yayılım gösteren koronavirüs enfeksiyonuna ilişkin son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. En son olarak Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Çağrı Büke tarafından korkutan coronavirüs açıklaması yapıldı. Prof.Dr. Büke tarafından yapılan açıklamadaki o detay ise dikkatleri üzerine topladı. İşte son dakika haberine ilişkin tüm detaylar…
Tombik

Her gün yüzlerce insanın yaşamını yitirdiği ve corona virüsün şu anki merkez üssü İtalya’da, bir doktorun Facebook hesabına yazdıkları dünya çapında viral oldu. Kuzeydeki Bergamo kentinde görev yapan Dr. Daniele Macchini, hastanede yaşananları savaşa benzetiyor ve muharebelerin gece gündüz kesilmeden sürdüğünü belirtiyor.

  • Corona virüs salgınına grip denilmesine şiddetle karşı çıkan İtalyan doktorun mesajında tüyler ürperten detaylar var: Yakınları ile kamera aracılığıyla vedalaşıyorlar.
  • Ölmeden önce bilinçlerini kaybetmiyorlar, komaya girmiyorlar: Genelde karı koca aynı gün ölüyorlar. Çocukları torunları uzaktalar.

İnanın çok çok daha farklı. Lütfen ona grip demeyin. Alakası yok. Hastalar en az 7 gün 10 gün evde kalıyor, kimseye bulaştırmak istemiyorlar. Ateşleri çok yüksek.

Erken ya da geç hastaneye gelmeleri hiçbir şey değiştirmiyor. Son aynı son… Hemşirelerin gözlerinden yaşlar akıyor. Herkesi kurtaramıyoruz. Farkındayız.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks