İstanbul dahil 4 il için sarı kodlu uyarı yapıldı.

Ve geri dönüyor! Meteoroloji'den sarı kodlu uyarı!

Ve geri dönüyor! Meteoroloji’den sarı kodlu uyarı!

  • Meteoroloji 2 Aralık hava durumu raporunu yayımladı. Son yayımlanan haritaya göre İstanbul dahil 4 il için sarı kodlu uyarı yapıldı.

Yurt genelinde kendisini iyiden iyiye hissettiren kış sebebiyle fırtına ve yağışlar etkili oluyor.

Tombik

İSTANBUL’A SARI KODLU UYARI

  •  Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, rüzgarın bugün İstanbul’un kuzey ilçelerinde güney ve güneybatı yönlerden kısa süreli fırtına (40-60, hamlesi 75 kilometre/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

Beklenen fırtına nedeniyle “sarı” kodlu uyarıda bulunuldu.

İSTANBUL VALİLİĞİ’NDEN UYARI

İstanbul Valiliği, beklenen fırtına nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olunması uyarısında bulundu.

Valilikten yapılan açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, İstanbul’un kuzey ilçelerinde rüzgarın yarın güney ve güneybatıdan kısa süreli fırtına (40-60, hamlesi 75 kilometre/saat) şeklinde esmesinin beklendiği aktarıldı.

  •  Açıklamada, fırtına nedeniyle ulaşımda aksama, çatı uçması, soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlemeler gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulunuldu.

Olumsuz hava koşulları deniz ulaşımında da aksamalara sebep oluyor. Bugün yapılması planlanan bazı seferler de iptal edildi.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks