Haber Veriyoruz
Güncel Haber Yayın ve Yorum Sitesi

İsmet D., (25) karısıyla ilişkisi olduğunu öne sürdüğü Çağrı K.

Afyonkarahisar'da yasak aşk kavgası kanlı bitti.

577

Afyonkarahisar’da yasak aşk kavgası kanlı bitti.

Afyonkarahisar’da 25 yaşındaki şahıs eşiyle ilişkisi olduğunu öne sürdüğü kişiyle boş arazide karşılaşınca tartışma çıktı. İkili arasında yaşanan arbede esnasında tüfekten çıkan saçmalarla vurulan ve yasak gönül ilişkisi içerisinde olduğu iddia edilen şahıs hayatını kaybederken diğer şahıs ise yaralandı.

Olay, merkeze bağlı Sülümenli beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İsmet D., (25) karısıyla ilişkisi olduğunu öne sürdüğü Çağrı K., ile beldedeki boş arazide karşılaştı.

İKİLİ ARBEDE YAŞANDI

Taraflar arasında başlayan tartışma bir süre sonra kavgaya dönüşünce İsmet D., aracından aldığı av tüfeği ile Çağrı K.’ye ateş etmek istedi. Bu sırada ikili arasında arbede yaşandı. Arbede sırasında av tüfeğinin ateş alması ile Çağrı K., göğsünden, İsmet D., ise bacağından vuruldu.

YAKINLARI HASTANEYE GÖTÜRDÜ

Olayı haber alan Çağrı K.’nin yakınları bölgeye gelerek şahsı kendi araçları ile Çobanlar Devlet Hastanesi’ne götürdü. Ancak Çağrı K., burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Detaylar, Haber Linki

Afyonkarahisar ile ilglii diğer haberler

Enable Notifications OK No thanks