İŞKUR resmi internet sitesinde son yayınlanan ilanlar

40 Çağrı Merkezi Elemanı Aranıyor

İŞKUR Duyurdu!

3.250 TL Maaş Artı Prim İle 40 Çağrı Merkezi Elemanı Aranıyor!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığı ile yayınlanan iş ilanlarıyla vatandaşlar hem yeni bir iş sahibi hem de yüksek maaşa sahip olma fırsatı yakalıyorlar. Bazı iş ilanlarında bu imkan işsiz vatandaşlara sağlanırken ilanların dikkatli şekilde incelenmesi gerekiyor.

Tombik

İŞKUR ilanıyla yüksekmaaşlı işe nasıl girilir?

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) vatandaşlara çok sayıda imkan sunmasıyla son dönemlerin en gözde kurumları arasında yer almayı başardı. İŞKUR tarafından yayınlanan ilanlarla çok sayıda işsiz vatandaş hem kamu kurumlarında hem de nitelikli özel sektör firmalarında işe girebiliyorlar.

İŞKUR’un bazı ilanları işsiz vatandaşların Türkiye ortalamasının üzerinde maaşı olan cazip işlere kavuşmasını sağlıyor. Genellikle asgari ücrete bile razı olan işsiz vatandaşlar bu ilanlar ile aranılan işlere girmek için adeta yarış yapıyorlar. İŞKUR resmi internet sitesinde son yayınlanan ilanlardan birisi isşiz vatandaşlara 3.250 TL maaş ve prim vadediyor. İlan hakkındaki detaylar şimdiden oldukça merak edilmeye başlandı.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks