İnsanlığın Geleceği Gezegenlerarasıdır.

Bir sona geldiğimizi hayal etmek kolaydır.

Gelecek bin yıl hayatta kalabilmek için insanlar Dünya’yı kurtarmalı ve sonra onun ötesine geçmelidir. Bir sona geldiğimizi hayal etmek kolaydır.

Sonuçta bizler ısınan bir gezegene, okyanusların asitleşmesine, kitlesel yok oluşun ve büyük kaynak tükenmelerine karşı karşıyayız. İnsanlığın zirveye ulaştığını ve şimdi büyük bir çözülmeye hazır olduğunu öne sürmek çok da önemli değil. Ancak bu kıyamet görüşünü aldanarak önemli bir şeyi kaçırır iseniz çıkışı bulamazsınız. Buradan çıkan bir yol var. O da evrendeki yolculuğumuz.

Yeterli enerjiyi bulduğumuz da veya yeni bir enerji keşfettiğimizde diğer gezegenlere yolculuğumuz çok kolaylaşacaktır. Bunun da önümüzdeki yüzyıl içerisinde olması muhtemeldir. Dünyanın yok oluşunu, insanlığın yok oluşunu izlemeye başlamadan önce var olan ve yeni bulunacak enerji kaynakları ile kendimize yeni bir dünya keşfetmeliyiz. Aksi durumda insanlığın yok olması içten bile değildir.

Tombik

İnanmamız gereken insanlığın geleceği artık gezegenler arasıdır. Bunun gerçekleşmesi içinde tek bir yol vardır Yeni bir enerji kaynağı…

Haber Veriyoruz

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks