Hollanda Türkiye Milli Maçı 24/03/2021 TRT1 de saat 20 de…

A Milli Futbol Takımı Dünya Kupası

Türkiye Hollanda maçı hangi kanalda, ne zaman, milli maç saat kaçta? Dünya Kupası Avrupa Elemeleri!

A Milli Futbol Takımı Dünya Kupası için oldukça önemli bir sınava çıkıyor. Türkiye Hollanda maçı ile millilerimiz Dünya Kupası’nın Avrupa elemelerinde zorlu bir sınav verecek. Peki, Türkiye Hollanda maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

Hollanda, Norveç, Karadağ, Letonya ve Cebelitarık ile aynı grupta yer alan millilerimiz ilk maçına kendi evinde çıkıyor. Hollanda’yı ağırlayacak olan Milli Takım bu karşılaşmadan 3 gün sonra ise bu kez Norveç’e konuk olacak.

Kamptaki ilk çalışmalarını tamamlayan Milliler bugün devam edecek hazırlıklar sonrasında karşılaşma saatini beklemeye başlayacak.

İki takımın bireysel olarak son 5 resmi maçına bakıldığında millilerimizin 3 beraberlik 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet istatistiğine sahip olduğu görülüyor. Rakip Hollanda ise son 5 maçında 2 kez kazandı 3 kez de berabere kaldı.
İki takım arasında oynanan son maçta Milli Takım, Hollanda’yı 3-0 mağlup etmişti.

TÜRKİYE HOLLANDA MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Millilerin Hollanda’yı konuk edecekleri maç TRT 1 ekranlarından şifresiz ve canlı olarak izlenebilecek. Karşılaşma 24 Mart 2021 Çarşamba günü saat 20:00’de başlayacak.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks