Hazır giyim şirketi Bestseller’in sahibi Anders Holch Povlsen’in 3 çocuğunun da olduğu açıklandı.

Ünlü milyarderin 3 çocuğu da Sri Lanka’da hayatını kaybetti!

Sri Lanka’da düzenlenen terör saldırılarında hayatını kaybedenler arasında, Danimarka merkezli hazır giyim şirketi Bestseller’in sahibi Anders Holch Povlsen’in 3 çocuğunun da olduğu açıklandı.

Sri Lanka’da, Paskalya gününde, aralarında kilise ve otellerin olduğu 8 noktaya düzenlenen terör saldırılarında, Forbes dergisi tarafından dünyanın en zengin 252. kişisi olarak gösterilen Bestseller’in sahibi Povlsen’in 3 çocuğunun da yaşamını yitirdiği kaydedildi.

Tombik

Basına olayı doğrulayan Bestseller şirketinden Kurumsal İletişim Direktörü Jesper Stubkier, daha fazla açıklamada bulunulamayacağını belirterek, özel hayata saygı gösterilmesini istedi.

Türkiye’de de üretim yapan Danimarka merkezli Bestseller şirketi, hazır giyim sektöründe Jack & Jones, Vero Moda, Only, Selected ve Pieces markalarıyla farklı hedef kitlelerine yönelik faaliyet gösteriyor. Povlsen’in, Zalando, Asos ve Klarna gibi şirketlerde de yatırımları bulunuyor.

Ekonomi dergisi Forbes, Bestseller’in sahibi Anders Holch Povlsen’in servetinin 7.9 milyar dolar (46 milyar lira) olduğunu kaydederek, Danimarka’nın en zengin kişisi olan Povlsen’i, dünyanın 252. en zengin insanı ilan etmişti.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks