Hava sıcaklıkları son dakika verilerine göre bir miktar daha artacak.

Pazar gününe dikkat! Havaların dengesi şaştı…

Mevsim normallerinin üzerinde devam eden hava sıcaklıkları son dakika verilerine göre bir miktar daha artacak.
Önümüzdeki iki gün sürecek yağmurlu ve ılık hava dalgasının ardından yükselecek hava sıcaklıkları güney kıyılarımızda daha da artarak 19 dereceye kadar yükselecek, gece hissedilecek en düşük sıcaklıklar ise 10 derece civarında olacak.

Ocak ayında kar haberleri okumaya alışkın olan vatandaşlar şaşkın, geçtiğimiz sene aynı gün Türkiye kar altındaydı…
Ilıman geçen aralık ayının ardından yeni yıl da sıcak başladı. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar hafta sonu şaşırtıcı derecelere ulaşacak. Geçtiğimiz sene aynı günlerde tüm yurt için kar haberlerini sozcu.com.tr’den okuyan vatandaşlar, bu hafta sonu için Meteoroloji’den gelen son dakika sıcaklık değerlerine şaşıracak. Cumadan itibaren yükselmeye başlayacak olan sıcaklıklar pazar günü mevsim normallerinin kat be kat üzerine çıkacak.

Tombik

HAZIR OLUN! PAZAR GÜNÜ YAZ GELİYOR…

Bu pazar Türkiye ocak ayında alışık olmadığı bir manzara ile karşılaşacak. Yurdun tümünde artacak olan sıcaklıklar İstanbul’da 15 derece, Ankara’da 12 derece, İzmir’de 17 derece, Antalya’da ise 19 derece dolaylarında seyredecek. Güneş yurdun tamamında kendini gösterecek, en düşük gündüz sıcaklığı Ardahan’da hissedilecek, gündüz sıcaklığı -3 derece olarak ölçülecek.

Detaylar
HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks