Bodrum’a 2 kruvaziyerle 4 bin 520 turist geldi

Muğla'nın Bodrum ilçesine iki kruvaziyerle 4 bin 520 yolcu geldi.

330

Bodrum’a 2 kruvaziyerle 4 bin 520 turist geldi

İlçeye ilk kez geldiği belirtilen Bahamalar bayraklı 324 metrelik “Norwegian Getaway” isimli kruvaziyer, Bodrum Cruise Port Limanı‘na yanaştırıldı.

Sponsor reklam alani

Rodos Limanı‘ndan sonra rotasını ilçeye çeviren gemide, çoğu ABD’li 4 bin 424 yolcu ve 1556 personel bulunduğu öğrenildi.
Aydın’ın Kuşadası ilçesinden gelen Bahamalar bayraklı 110 metrelik “Emerald Sakara” adlı kruvaziyerde ise çoğu ABD ve Avusturalyalı 96 yolcu ve 77 personelin yer aldığı belirtildi.

Benzer Haber
1 318

Pasaport işlemlerinin ardından limandan ayrılan yolcular, tarihi ve turistik bölgelerde gezinti ve alışveriş yaptı.
İlçeyi günübirlik ziyaret eden “Norwegian Getaway”in bir sonraki durağı Mikonos Limanı olacak. “Emerald Sakara” ise Rodos Limanı’na hareket edecek. (AA)

Vatandaş Yorumları 0
Düşüncelerinizi paylaşın
Etik kurallar gereği yorumunuz incelenip yayınlanacaktır.
İlk yorumu siz yazın (Etik Kurallar Gereği Yorumunuz İncelenip Yayınlanacaktır)

🎵 Müzik dinler misin?
Hoşlandığın şarkıyı ya da sanatçıyı yaz:

▲ Keşfet
GTM-W3RBD52X
…