Güneş Gazetesi yazarı Ömer Özkaya katıldığı TV programı.

AKP yanlısı yazar yağmur ve doluyu da dış güçlere bağladı.

755

AKP yanlısı yazar yağmur ve doluyu da dış güçlere bağladı: Ankara’daki yağmurun doğal olmadığı kanaatindeyim.

Güneş Gazetesi yazarı Ömer Özkaya katıldığı TV programında, mayıs ayında Ankara’da meydana gelen dolu ve yağmurun, Doğu’daki depremlerin dış güçler tarafından gerçekleştirildiğini iddia etti.

Sponsor reklam alani

Özkaya, “Ankara’daki yağmurun doğal ve normal olmadığı kanaatindeyim. Böyle bir yağmuru İstanbul’da denemek isteyebilirler. Bunları deniyorlar, 15 dakikada ne oldu, bir saat yağsa ne olurdu. AK Parti yerel yönetimlerdeki başarılarıyla bilinir. Bunu sonlandırmak istiyor olabilirler. ” dedi.

Özkaya geçtiğimiz yıllarda da Fethullah Gülen’in bilgisayar programı ile canlandırılan bir karakter olabileceğini iddia etmişti.

Detaylar, Haber Linki

🎵 Müzik dinler misin?
Hoşlandığın şarkıyı ya da sanatçıyı yaz:

▲ Keşfet
GTM-W3RBD52X
…