Granada Üniversitesi (UGR), İsrail üniversiteleri ve kurumları.

Tüm dünyaya duyurup feshettiler

Dünyaca ünlü üniversiteden İsrail kararı! Tüm dünyaya duyurup feshettiler.

İspanya’nın güneyindeki Endülüs bölgesinde faaliyet gösteren Granada Üniversitesi (UGR), İsrail üniversiteleri ve kurumlarıyla bilimsel ve teknik alandaki işbirliklerini durdurdu.

İsrail’in, Filistin, Gazze Şeridi ve Refah’taki katliam saldırıları her geçen gün artarak devam ederken İspanya’dan çarpıcı bir İsrail adımı geldi.

Tombik

GRANADA ÜNİVERSİTESİ İSRAİLLİ EĞİTİM KURUMLARIYLA TÜM İLİŞKİLERİ ASKIYA ALDI

İspanya’da yer alan Granada Üniversitesi, İsrail’in Gazze’deki saldırıları sona erene kadar İsrailli eğitim kurumlarıyla her türlü işbirliğinin askıya alındığı duyuruldu.

  • Açıklamada, barışa, insan haklarının korunmasına ve halklar arasındaki işbirliğine olan “kesin kararlılığını” yineleyen Granada Üniversitesi, aldığı kararın, üniversitenin “tüzüğü ve etik kurallarında öngörülen demokrasi, eşitlik, sosyal adalet, barış ve katılımın desteklenmesine ilişkin faaliyet ve projelere üniversite topluluğunun katılımını teşvik etme kararlılığını güçlendirdiğini” belirtti.

detaylar,
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks