Gerçekten bir oyunun içerisindeyiz…

Hayatımız gerçekten bir oyundan ibaret.

Korkunç bir hayat oyunun içerisindesiniz.

Her gün beynimde haykıran hücreler, insanlığın nasıl bir oyun içerisinde olduğunu anlatmaya çalışırken ben, tüm engelleri aşmaya ve sana ulaşmaya çalışıyorum. Sana bir tepside sunulan hayat her ne kadar gerçek görünsede senin bunu anlamaman sahip olduğun ne fizikten ne de beyninden kaynaklanıyor. Aldığın her nefes ile algılaman ve kalp atışların sana yaşamın boyutlarını anlatsada beyin hücrelerine yerleşen çıplak bir beden tüm düşüncelerini kaplamış durumda.

İnanç dediğin güç seni ne kadar kaplasada senin onu kaplayamadığın bir gerçek.

Tombik

İnanç ile ortaklık edenler, onu sana karşı nasıl kullanacaklarını çok iyi bilmekteler ve yaptıkları analizler ile sana bir hayat sunmaya çalışmaktadırlar. Sahip olduğunuz hayat ne bir kader ne de bir kederdir. Halen bu konuda diretmeniz ise benliğinizi, kişiliğinizi ve özgüveninizi bulamadığınızı göstermektedir.

İster kabul edin ister kabul etmeyin...

Yaşadığınız şu hayat size ait olun bir hayat değildir. Size sunulmuş bir hayattır. Eğer hayatı madde ile ölçmüyor iseniz…Madde ile bütünleşmiş bir hayat gerçek bir yaşam olamaz zaten.

Kelimelerin basit ve kifayetsiz olması ise bize sunulan hayatın bir parçasıdır.

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks