‘Finansal Yeniden Yapılandırma Sözleşmesi.

Kredi borcu olanlara büyük fırsat! Ödemelerle ilgili yeni düzenleme.

Kredi borcu olanlara büyük fırsat! Ödemelerle ilgili yeni düzenleme.

Türkiye Bankalar Birliği tarafından hazırlanan ‘Finansal Yeniden Yapılandırma Sözleşmesi’ ile birlikte bankalara ve finansman kuruluşlarına borcu olan şirketlere büyük bir fırsat doğdu.

Türkiye Bankalar Birliği (TBB) tarafından hazırlanan Finansal Yeniden Yapılandırma Çerçeve Anlaşması kapsamında bankalara ve finansman kuruluşlarına borcu olan şirketlere borçlarını yeniden yapılandırabilmeleri için büyü bir fırsat doğdu.

Tombik

Şirketler bu anlaşma ile birden çok banka ve finansal kuruluşuna olan nakdi veya gayrinakdi kredilerinin tamamını tek bir anlaşma ile yeniden yapılandırılabilecektir. Bu durum, borçlu şirketlerin bütün borçları için ek finansman ile bir çözüme fırsat verebilecek, alacaklı bankaların birlikte hareket etmesini sağlamak suretiyle yapılandırma kararını alırken daha rahat davranmalarını sağlayacak.

KİMLER YARARLANABİLİR?

Bir veya daha çok finansal kuruluşa nakdi/gayrinakdi 100 milyon lira ve üzerinde ticari kredi borcu olan bütün borçlular Finansal Yeniden Yapılandırma kapsamında yer alıyor. Ayrıca diğer gerçek/tüzel kişi alacaklılar da istemeleri durumunda anlaşmaya katılabiliyor.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks