Fenerbahçe Göstepe maçı sonucu 2-0. Fener kazandı.

maçı

Fenerbahçe Göztepe maçı ile Spor Toto Süper Lig’de 20. hafta heyecanı başladı. Geçen hafta Evkur Yeni Malatyaspor’u 3-2’yle geçen Fenerbahçe, evinde bu kez de Göztepe’yi 2-0 mağlup etti ve 23 puanla maç fazlasıyla 12. sıraya çıkarak ateş hattından kurtuldu. Kanarya’da Sadık Çiftpınar 68’de sakatlığı nedeniyle oyundan çıkarken Victor Moses ise 73’te skoru 2-0’a getirdi ve Türkiye kariyerindeki ilk isabetli şutunda golünü buldu.

Spor Toto Süper Lig’de 20. haftanın açılış maçında Fenerbahçe Göztepe bir araya geldi. Son hafta konuğu Evkur Yeni Malatyaspor’u mağlup ederek Ersun Yanal yönetiminde ilk lig galibiyetini elde eden Fenerbahçe 2-0 kazanarak üst üste ikinci galibiyetini elde etti.

Tombik

Bu sonuçla ev sahibi Fenerbahçe 23 puanla maç fazlasıyla 12. sıraya yerleşirken konuğu Galatasaray’a 1-0 yenilerek iki maçtır puana uzak kalan Göztepe ise üst üste üçüncü kez yenildi ve 22 puanla 13. sıraya gerileyerek tehlike hattına yaklaştı.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks