Estonya, e-vatandaşları için dijital paraya geçiyor (Türk vatandaşları da başvurabilir).

2 bin 200'den fazla Türk vatandaşı, Estonya'dan e-Oturum aldı.

2 bin 200’den fazla Türk vatandaşı, Estonya’dan e-Oturum aldı.

Türkiye’den 2 bin 200’ü aşkın Türk vatandaşı, Estonya’dan e-Residency (e-Oturum) alırken, Estonya, Türkiye ile ekonomik ilişkilerinin gelişmesi sonucu bu rakamın gelecek yıllarda daha da artmasını hedefliyor.

Estonya, e-vatandaşları için dijital paraya geçiyor (Türk vatandaşları da başvurabilir)

Tombik

Estonya Cumhuriyeti’nin düzenlediği e-Oturum programında verilen bilgiye göre, isteyenlerin dünyanın herhangi bir yerinden global bir Avrupa Birliği (AB) şirketi yönetebilmesine olanak sağlayan e-Oturum programını başlatan ilk ülke olan Estonya, girişimcilere AB’nin iş ortamına erişim imkanı sağlıyor.

Dünyanın en dijital devleti olan Estonya Cumhuriyeti, AB çapında iş yapmak isteyen girişimcilere, Türkiye’den ayrılmadan bir Avrupa şirketi kurmak için en elverişli çözümü sunuyor.

Estonya’nın dünyada ilk kez uygulamaya geçirdiği e-Oturum programı ile girişimciler, Türkiye’den çalışırken global bir AB şirketi kurabilmelerini sağlayan resmi dijital kimlik elde etme hakkını kazanıyor.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks