Esnaf ve sanatkarlarla ilgili sicil affı çıkarılması.

Borcu olanlar dikkat! Bakan Pekcan’dan 'sicil affı' sinyali.

Borcu olanlar dikkat! Bakan Pekcan’dan ‘sicil affı’ sinyali.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Bakanlığın bütçesi üzerindeki görüşmelerde milletvekillerinin sorularını cevaplayan Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, binlerce esnafı ilgilendiren sicil affının tekrar gündeme getirileceğini söyledi.

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Bakanlığın bütçesi üzerindeki görüşmelerde milletvekillerinin sorularını yanıtladı. Esnaf ve sanatkarlarla ilgili sicil affı çıkarılmasına ilişkin soruya yanıt veren Pekcan, bu konunun tekrar gündeme getirileceğini söyledi.

Tombik

Pekcan söz konusu soruya ilişkin şu cevabı verdi:

“Sicil affı bizim tek başına alabileceğimiz bir karar değil. İlgili bakanlıklarımızla bunu daha önce de konuştuk, tekrar gündeme getiririz.”

12 MİLYON 500 BİN KİŞİ

EKONOMİK SIKINTIDA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut genel kurulda yaptığı açıklamada resmi kurumlardan aldığı rakamları paylaşarak, sadece kredi kartı borcu yüzünden yasal takibe düşen 3 milyon vatandaş olduğunu belirtti.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks