Ermeni Saldırısı Fransa. Tehlikeli Provokasyon.

Fransa Ermeniler Türklere Saldırdı.

Tehlikeli provokasyon!

40 kişilik Ermeni grup, Türk aileye bıçak ve silahlarla saldırdı.

Fransa’nın Saint-Die-Des-Vosges kentinde 40 kişilik Ermeni grup, Türk ailenin evine girerek saldırı gerçekleştirdi.

Saldırıda 4 kişi yaralanırken, aile bireylerinden biri gerginliğin 24 Nisan’da Ermeni bir kişinin oğlunun üzerine araba sürmesi sonrası başladığını kaydetti. Tansiyonu düşürmek için bu kişilerle görüştüklerini belirten aile üyeleri, olayı tatlıya bağladıklarını düşündüklerini ancak dün 40 kişilik grubun evlerine girerek bıçak ve silahlarla saldırdıklarını söyledi.

Saint-Die-Des-Vosges’un Kellerman Mahallesi’nde yaklaşık 40 kişilik Ermeni bir grup, Türk ailenin evine girerek saldırı gerçekleştirdi.Aileden M.A, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 24 Nisan’da Ermeni bir kişinin A.Ç’nin oğlunun üzerine arabayla sürdüğünü, ardından ikisinin arasında münakaşa yaşandığını belirtti.

40 KİŞİLİK ERMENİ GRUP SALDIRDI

Bu olayın üzerine Ermeni kişilerle görüştüklerini ve olayı tatlıya bağlandıklarını düşündüklerini ifade eden M.A, ancak dün yaklaşık 40 kişilik Ermeni bir grubun, kuzeni olan A.Ç’nin ailesinin evine girerek ellerinde beyzbol sopası, bıçak ve demirlerle saldırdıklarını söyledi. M.A, saldırganların ellerinde silahın da bulunduğunu kaydetti.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks