En büyük darbe düşenceleri çalmak ve onları engellemektir.

Hırsızlığın boyutu ve tanımı olamaz.

Bakınız darbelere karşı olanlar bu gün insanlığın iletişimini kontrol altına alarak insanlığa en büyük darbeyi onlar indirmektedirler.

Siz nasıl olurda İnsan Haklarından, Demokrasiden, Özgürlüklerden bahsederken insanların düşüncelerini ve fikirleri çalar hatta çaldığınızı tespit ettiklerinde ise onları engellersiniz. Teknoloji bunu yapmaktadır.

Düşünün ki küçük bir çip ile sizi takip ediyorlar, diğer küçük bir çiple sizi dinliyorlar, başka bir küçücük kamera ile sizi gözetliyorlar.

Hiç düşündünüz mü neden her yaptığınız hareket için besmele çekmek yani yaradana sığınmak zorundasınız… İşte bunlardan dolayı.

  • Şimdi; olayların ne zaman başladığı veya kimler tarafından başlatıldığı artık o kadar önemli değildir. Artık önemli olan farkına varmaktır. Farkına vardığınız an bir şey yapmıyor iseniz en büyük suçlu sizsiniz.

Teknolojinin veya şeytanilerin hatta kendini aytınlatılmış diyerek, kendini üstün gösteren ve bizi aptal yerine koyan illümaniti denen kan emicilerin her şeyi çaldığını anlamamanız çok acı verici.

Onların değimi ile Target yani hedef hiç bir zaman şaşmaz ve değişmez.

Buda çok ilginç bir durumdur. Yani bu tür insan gibi görünen yatarıtıklar da döneklik söz konusu değildir.Ölümü bildikleri halde, sonucunun cehennem olduğunu bildikleri halde, sonunda şeytanın yanında olduklarını bildikleri halde bu hedefe doğru ilerlemektedirler.

Ne kadar acı bir durumdur…

Doğru sizin çalınacak bir düşünceniz yok ki. Siz arabanızı aldınız, evinizi aldınız, bir aile yaptınız e namazınızı da kılıyorsunuz. Tüm görevlerinizi yerine getirmişsiniz.

Siz cennetlik misiniz? Bilemiyoruz. Ancak size canı veren bilir.

Onun için düşünce ve fikirlere saygı göstermeden, onları anlamaya çalışıp düşünmeden yaşamak ne kadarlık bir yaşamak olabilir. Hatta bu fikirleri çalmak yada çalanları bilip onları uyarmamak iletişimin engellendiğini bile bile kabullenip hayata devam etmek ne kadar doğru.

Birlik ve beraberlik iletişim ile başlamaktadır. Eğer bugün iletişim engelleniyor ve bunu bildirenlerin düşünceleri çalınıp yok ediliyor ise artık son yakındır.

Birlik ve beraberlik yok ise sizde yoksunuz, ben de yokum, bizler yokuz demektir.

Haber Veriyoruz

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks