Emre Belözoğlu’nun Londra’da bizzat görüştüğü Türk asıllı Alman futbolcu.

Fenerbahçe'den Mesut Özil adımı

Fenerbahçe’den Mesut Özil adımı.

Bir ay önce Başkan Ali Koç ve Sportif Direktör Emre Belözoğlu’nun Londra’da bizzat görüştüğü Türk asıllı Alman futbolcu, şartlarını sunmuş ve 5 milyon Avro’dan kapıyı açmıştı.

Fenerbahçe’nin 1 numaralı gündem maddesi Mesut Özil’de sıcak saatler yaşanıyor. Başkan Ali Koç’un transferi için “Gerçekleşmesi zor bir rüya” dediği Arsenal’ın yıldız futbolcusu adım adım Fenerbahçe forması giymeye hazırlanıyor.

Bir ay önce Başkan Ali Koç ve Sportif Direktör Emre Belözoğlu’nun Londra’da bizzat görüştüğü Türk asıllı Alman futbolcu, şartlarını sunmuş ve 5 milyon Avro’dan kapıyı açmıştı. İyi bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu gizlemeyen Mesut için sponsor arayışına başlayan sarı-lacivertliler, istediği desteği bulursa yıldız isme bu ay formayı giydirmek istiyor.

32 yaşındaki tecrübeli futbolcunun gece geç saatlerde Türkiye ile ilgili bir fotoğraf paylaşımı yapması sarı lacivertli taraftarları daha da heyecanlandırdı.

Detaylar, HAber Linki

Politika

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks