Denizli’de işçileri taşıyan servis otobüsü ile otomobilin çarpışması.

Denizli’de trafik kazası: 3 ölü, 9 yaralı.

Denizli’de trafik kazası: 3 ölü, 9 yaralı

Denizli’de işçileri taşıyan servis otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 9 kişide yaralandı.

Kaza Acıpayam ilçesi Akalan Mahallesi Kavşağı’nda meydana geldi. İşçileri taşıyan Kamil Alkan yönetimindeki otobüs henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü kavşakta Ahmet Özırmak idaresindeki otomobil ile çarpıştı. Kazada otomobil içerisinde bulunan sürücü ile birlikte Cevriye Koca, Nurten Akkuş, Elif Özırmak ve Şaban Koca ile otobüsteki Kamil Alkan, Nevriye T., Halil Ö., Emine E., Hasan A., Fatma Ç., ve Nevret D., yaralandı.

Tombik

Kazada otomobilde sıkışan yaralılar olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekiplerinin yaklaşık yarım saatlik müdahalesi sonrası sıkıştıkları yerden çıkarıldı. Ambulansla ile hastaneye kaldırılan yaralılardan otomobil sürücüsü Ahmet Özırmak, Cevriye Koca ve Nurten Akkuş hastane de yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks