Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’yi kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İnce’yi kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İnce’yi kabul etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’yi kabul etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan birkaç gün önce, kendisinden ve tüm cumhurbaşkanı adaylarından randevu talep eden İnce ile dün akşam 21.00’da AK Parti Genel Merkezi’nde bir araya geldi.

Basına kapalı gerçekleşen görüşme, yaklaşık 40 dakika sürdü. Kabulde AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ile CHP Grup Başkanvekili Engin Altay da hazır bulundu. İnce, kabulün ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, “Sayın Genel Başkana ve AK Parti’ye, partisine başarılar diledik. Sohbet ettik, dertleştik” dedi.

Tombik

Elitaş da açıklamasında, “Güzel bir sohbet oldu. Birbirlerine başarılar dilediler. Sohbetin genel anlamdaki tarzı buydu” diye konuştu. Gazetecilerin, İnce’nin “Dertleştik” dediğini hatırlatması üzerine ise Elitaş, “Güzel bir sohbet oldu, ikisi de Rizeliymiş” karşılığını verdi.

Engin Altay da görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, “Siyasetin yumuşamasına vesile olacak bir görüşmeydi. Sıcak, samimi bir ortamda gerçekleşen fevkalade nezaket içerikli bir görüşme oldu” ifadelerini kullandı.

DESTİCİ İLE GÖRÜŞECEK

Erdoğan, bugün saat 11.30’da Cumhur İttifakı’nın içinde yer alan BBP lideri Mustafa Destici’ye, BBP Genel Merkezi’nde ziyarette bulunacak.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks