Çin, UFO şeklinde helikopter yapmayı başardı.

Çin, UFO şeklinde helikopter yaptı

Çin, UFO şeklinde helikopter yaptı.

Teknolojinin neredeyse her alanında var olduğunu gösteren Çin, UFO şeklinde helikopter yapmayı başardı. Böylece ortaya adeta filmlerden fırlamış gibi bir araç çıkmış oldu.

Çin ordusu tarafından yapılan açıklamaya göre UFO şu an için aktif olarak kullanılmayacak. Bunun yerine ilerleyen zamanlarda ordu birimlerinde saldırı için kullanılması planlanıyor. Helikopterin görüntüsü ilerleyen yıllarda teknolojinin havacılık alanında nasıl bir yönelim izleyeceğini gösteriyor.

Tombik

UFO şeklinde helikopter üst düzey özellikler gösteriyor

Çin tarafından üretilen bu özel helikopter, bazı üstün özelliklere sahip. Savaşlarda %100 galibiyet odaklı bir makine üretimi yapılmış.

7,6 metre uzunluğa ve 2,85 metre genişliğe sahip olan bu araçta, kokpit bölümü tam ortada bulunuyor. Bunun daha çok denge sağlama amaçlı yapıldığı tahmin ediliyor. Super Great White Shark olarak adlandırılan araçta 2 tane de turbojet motor yer alıyor. Böylece aracın daha hızlı hareket etmesi sağlanacak.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks