Birlikte kafe işleten Hakan Kalkan ile Mehdi Demir hayatını kaybetti. Kanlı olayda biri ağır 2 kişi de yaralandı.

Alacak çatışmasında iki arkadaş can verdi.

Aydın’ın Söke ilçesinde alacak verecek yüzünden iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada, birlikte kafe işleten Hakan Kalkan ile Mehdi Demir hayatını kaybetti. Kanlı olayda biri ağır 2 kişi de yaralandı.

Aydın’ın Söke ilçesinde bulunan Savuca Mahallesi Deniz Caddesi’nde alacak verecek nedeniyle çıkan silahlı çatışmada iki arkadaş hayatını kaybetti, biri ağır iki kişi de yaralandı. Birlikte kafe işleten Hakan Kalkan ve Mehdi Demir ile alacak verecek yüzünden geçtiğimiz hafta tartıştıkları Tekgöz ailesinin bireyleri arasında tırmanan gerilim, önceki gün silahlı çatışmaya dönüştü.

KURŞUNLAR YAĞMUR GİBİ

Kurşunların yağmur gibi havada uçuştuğu çatışmada 34 yaşındaki Hakan Kalkan, 30 yaşındaki Mehdi Demir, 39 yaşındaki Mahir Tekgöz ve 35 yaşındaki Tahir Tekgöz yaralandı. Yaşanan dehşet dolu anların ardından ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri gerçekleştirilen yaralılar, Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks