Beşiktaş, Chelsea’nin yıldızı Michy Batshuayi ile hücum hattını güçlendirmek istiyor.

Chelsea'nin Yıldızı Adım Adım Beşiktaş'a

Chelsea’nin Yıldızı Adım Adım Beşiktaş’a.

  • Transfer yasağının bitmesi çalışmalara başlayan Roman Abramovic dünyaca ünlü yıldızlara Chelsea forması giydirmeyi hazırlanırken takımda ki bazı oyuncularla yollar ayrılacak.

BEŞİKTAŞ’TAN MİCHY BATSHUAYİ’İÇİN KİRALAMA TEKLİFİ

Tombik
  • Forvet bölgesinde sıkıntılar yaşayan siyah beyazlılar Chelsea’nin yıldızı Michy Batshuayi ile hücum hattını güçlendirmek istiyor.
  • Daha önce B.Dortmund, Valencia, C.Palace gibi takımlarda kiralık forma giyen 26 yaşındaki yıldız futbolcu için Beşiktaş’ın harekete geçtiği belirtilirken, Siyah Beyazlı yönetim Belçikalı yıldız için Chelsea’ye 1,5 milyon Euro’luk kiralama teklifinde bulunacağı söylendi.

Bu sezon Teknik Direktör Frank Lampard’ın ilk 11’de fazla şans vermediği oyuna sonradan aldığı Batshuayi, Premier Lig’de 11 maçta 1 gol 1 asist ile oynarken Belçika Milli Takımı’nda gösterdiği performans dikkat çekiyor. (6 maç 4 gol 1 asist)

  • Beşiktaş’a N’koudou’nun transferini gerçekleştiren menajer Meissa N’diaye’nin Batshuayi’nin siyah beyazlı formayı giymesini çok istediği, görüşmelerin önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı bildirildi.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks