Barış Pınarı Harekatı’nın başlamasıyla birlikte, başta ABD ve Avrupa ülkeleri Türkiye’ye karşı birleşmesi.

Akıllara Erbakan’ın bu sözleri geldi!.

Dünya, Türkiye’ye karşı birleşti… Akıllara Erbakan’ın bu sözleri geldi!.

Barış Pınarı Harekatı’nın başlamasıyla birlikte, başta ABD ve Avrupa ülkeleri Türkiye’ye karşı birleşmesi, akıllara merhum Necmettin Erbakan’ın efsaneleşen sözünü getirdi.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Suriye Milli Ordusu ile (SMO) birlikte Suriye’nin kuzeyindeki terör örgütlerini temizlemek ve savaş mağdurlarına güvenli bölge oluşturmak için Barış Pınarı Harekatı’nı başlattı. 9’uncu gününde başarıyla devam eden harekat, Türkiye’nin dostu ve düşmanı tanıması açısından turnusol kağıdı vazifesi gördü. Başta, Türkiye’nin sözde NATO müttefiki olan ABD olmak üzere, tüm batı ülkeleri Barış Pınarı Harekatı’na karşı çıktı. Peş peşe gelen ambargolar, kınama mesajları ve operasyonu durdurma çağrıları, Türkiye’ye karşı kimlerin yan yana gelebileceğini gösterdi.

Tombik

Merhum Erbakan’ın sözleri akıllara geldi.

Milli Görüş’ün efsanevi lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın; Siyonizmi, ABD’yi, Avrupa’yı ve İsrail’i bir timsahın bedenine benzettiği sözü akıllara geldi.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks