Avustralya’da üç metrelik köpekbalığının saldırısı

Sahilde dehşet anları

Sahilde dehşet anları

Avustralya’da üç metrelik köpekbalığının saldırısına uğrayan sörfçü yaşamını yitirdi. Saldırgan hayvan drone’la görüntülendi.

Avustralya’nın Yeni Güney Galler (NSW) eyaletinde Pazar günü bir köpekbalığı saldırısı gerçekleşti. Kingscliff yakınlarındaki Salt Beach’te sörf yapan 60 yaşındaki erkeğe yaklaşık üç metre boyundaki köpakbalığı saldırdı.
Ağır yaralı halde kıyıya çıkmayı başaran kurbana yardım etmek için çok sayıda insan yanına koştu, hemen ekiplere haber verildi.

Kısa sürede çok sayıda ekipler yerine geldi ancak sol bacağından yaralanan 60 yaşındaki erkek olay yerinde hayatını kaybetti. Saldırı sonrası Salt Beach 24 saatliğine kapatıldı.

Sık sık benzer saldırıların görüldüğü Okyanusya ülkesi Avustralya’da, bu yıl resmi verilere göre üçüncü ölüm gerçekleşti.

Ocak ayında Avustralya’nın batısındaki Esperance’te dalış yapan bir kişi köpekbalığı tarafından öldürülmüştü. Nisan ayında ise Büyük Bariyer Resifi’nde bir vahşi yaşam çalışanı saldırıya hedef olmuştu.

Detaylar Haber Linki

Anlamlara Anlam Katan Sözler

anlamlı sözler ve cümleler

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks