AVM’lerin açılacağı tarih ile ilgili olarak Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Başkanı

Prof. Dr. Hüseyin Altaş, dikkat çeken açıklamada bulundu.

AVM’lerin açılacağı tarih belli oldu!

AVM’lerin açılacağı tarih ile ilgili olarak Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, dikkat çeken açıklamada bulundu.

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, AVM’lerin Bilim Kurulu ve İçişleri Bakanlığı’nın da uygun görmesi halinde AVM’lerin önümüzdeki günlerde kademeli olarak açılmaya başlayacağını söyledi.

Tombik

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği’nin (AYD) Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada “Hazine ve Maliye Bakan Yardımcımız Nureddin Nebati ile yaptığımız istişaremizle ilgili bir medya kuruluşuna görüş verdim. Yapılan haberlerde Sayın Bakanımız Berat Albayrak’ın da adını vererek ‘AVM’lerin açılması için baskı yapılıyor’ gibi bir algı oluşturuldu. Sayın Berat Albayrak’ın AVM’lerin açılması yönünde baskı yaptığına dönük haberler gerçeği yansıtmıyor. Gerekli hukuki yollara başvuracağız” dedi.

AVM’LER NE ZAMAN AÇILACAK?

Hüseyin Altaş, hayatı normale döndürebilmek için kamu tarafıyla sık sık görüş alışverişi yaptıklarını aktararak, “Bilim Kurulumuz onay verirse, perakendeciler de talepte bulunursa 11 Mayıs’tan itibaren AVM’lerin kademeli olarak açılabileceğini söylüyoruz. Sinema, berber, çocuk oyun alanları İçişleri Bakanlığı’nca kapatıldı. Yine açılması için İçişleri Bakanlığı’mızın onayı gerekiyor. Kademeli derken, bu kısmın dışındaki alanların açılabileceğini ifade ediyoruz” diye konuştu.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks