Aşk için evlendim ama evli olmak çok güçlü bir erkek tarafından benim cinsel tacizlere karşı…

Nicole Kidman çocuklarının Scientology üyesi olmaları hakkında konuştu.

Nicole Kidman çocuklarının Scientology üyesi olmaları hakkında konuştu.

Geçtiğimiz günlerde Tom Cruise ile 11 yıl süren evliliği hakkında, “Aşk için evlendim ama evli olmak çok güçlü bir erkek tarafından benim cinsel tacizlere karşı korunmam anlamına geliyordu” sözleriyle gündem olan Nicole Kidman, çocuklarının Scientology üyesi olmaları hakkında konuştu.

Oscar Ödüllü oyuncu Nicole Kidman Tom Cruise ile birlikte evlat edindiği 25 yaşındaki Isabella ve 23 yaşındaki Connor hakkındaki sessizliğini bozdu.

Tombik

Aşk için evlendim ama evli olmak çok güçlü bir erkek tarafından benim cinsel tacizlere karşı...

Benzer Haber
1 32

Babalarından dolayı Scientology üyeleri oldukları için çocuklarıyla görüşmemeyi tercih eden 51 yaşındaki oyuncu Who dergisine konuştu.

“İkisi de birer yetişkin. Kendi kararlarını verebilecek yaştalar. Scientology üyesi olmayı seçtiler. Anneleri olarak onları sevip saygı duymak görevim.”

Toleransın çok önemli olduğunu söyleyen Kidman, “Toleransın özellikle biz ebeveynler için çok önemli. Çocuğunuz neyi tercih ederse etsin, ne yaparsa yapsın karşılıksız sevgi sunmak zorundasınız” dedi.

12 yıldır Keith Urban ile evli olan Kidman’ın Sunday Rose ve Faith Margaret adında iki kız çocuğu var.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks