Antalya’nın Manavgat ilçesinde 5 yıldızlı bir otelin elektriği kesildi.

5 yıldızlı otelin müşterilerine elektrik ve su kesintisi şoku.

5 yıldızlı otelin müşterilerine elektrik ve su kesintisi şoku.

Antalya’nın Manavgat ilçesinde 5 yıldızlı bir otelin elektriği, bir önceki işletmecinin borcu nedeniyle kesildi. 15 saat süren elektrik kesintisi otelde konaklayan yerli ve yabancı müşterileri isyan ettirdi. Elektrik, kaymakamlığın yanı sıra mevcut firmanın teminat vermesiyle yeniden açıldı.

Olay, gece yarısından sonra Manavgat Çolaklı bölgesindeki beş yıldızlı bir otelde gerçekleşti. İddiaya göre, otelin elektrikleri daha önceki turizm firmasının 280 bin lira tutarındaki borcu sebebiyle gece 03.00’te kesildi. 320 odadan, 250’si dolu olan otelde yerli ve yabancı turistler büyük mağduriyet yaşadı.

Tombik

Otelin suyunun kuyudan alınması sebebiyle elektriğin kesilmesiyle birlikte suların da kesilmesi müşterilerin öfkesini iyice artırdı. Sıcaktan bunaldıklarını, otelde yiyecek ve içecek bulamadıklarını, odaların yanı sıra havuz ve sahilin pislik ve çöp içerisinde olduğunu ileri süren müşteriler, geldikleri tur acentelerine ulaşarak başka otele geçmek istediklerini belirtti.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks