Anlamıyorsunuz…

Etkiye tepki yoksa kaybetmek kaçınılmazdır.

Hayatınızın bulunduğu çukuru ve bu çukurun içinde olan biteni anlamanız için dibe inmeniz gerek. Yada ruhunuzu teslim edip gökyüzüne yükselmeniz gerekiyor. Ancak o zaman yaşam çarkının kimler tarafından nasıl döndürüldüğünü göreceksiniz.

Tepkisiz bir hayatın sonucu ve hesabı küçük olur. Ve hemen sonuçlanır.

Yargılayan ve şüphe duyanların sahip oldukları yaşamlar ise uzun süreli ve çetindir. Çünkü onlar hemen kabullenmez ve aşırı duyarlılığa sahiptir.

  • Size sunulanlara tepki göstermez kabullenir iseniz sonuçlarına da katlanırsınız.

Bakınız sizin için tekrar özetliyorum…

Dünyaya bir zevk eseri sonucu gelmiş olabilirsiniz. Veya bilinçli bir şekildede getirilmiş olabilirsiniz. Önce bunu yargılamalısınız.

  • Eğitim aldınız hiç bir zaman bu aldığınız eğitimin gerçek bir eğitim olup olmadığını araştırmadınız. Hemen kabullendiniz ve geçmiş size öğretildi. Acaba geçmiş böyle mi diye bir şüpheye düşmediniz.
  • Bu eğitimden sonra hayatta yol almanız gereken bir harita sunuldu. İş, kariyer, aile kurma ve maddeye sahip olma. Bunuda kabul ettiniz ve bu haritaya göre hareket ettiniz. Yanlışlarınız ve sahip olduğunuz yaşam her zaman sizin hatalarınızla zincirlendi.

Halbuki siz kurulu bir düzen üzerine dünyaya gelmiştiniz. Bunu hiç bir zaman anlamadınız ve yargılamadınız. Bu sizin ilk kabullenmişliğiniz ve ilk duyarsızlığınız oldu.

Yaptığınız en büyük hata buydu kabullenmek ve duyarsız kalmak.

Yani TEPKİ.

Hiç bir zaman size yapılan etkilere tepki göstermediniz.

  • Hayat böyle denildi inandınız.
  • Adalet bu şekilde denildi kabul ettiniz.
  • Faiz var zam var dediler kabul ettiniz.
  • Enflasyon var ekonomi var dediler kabul ettiniz….
  • Sürekli kabul ettiniz.

Hayata belkide hiç bir katkınız olmadı. Ve sizin yüzünüzden şuan insanlık medeni köle haline gelmek üzere. Evet sizin yüzünüzden…

Halen bir tepki gösteremiyor iseniz lütfen hayatı ve yaşamı meşgul etmeyin.

Haber Veriyoruz

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks