Ankara’da ruhsatsız silah satışı yaptığı belirlenen bir av silahı bayisine operasyon düzenlendi.

Adana'da ruhsatsız silah bayisine baskın! Cephanelik gibi.

Ankara’da ruhsatsız silah bayisine baskın! Cephanelik gibi…

Ankara’da ruhsatsız silah satışı yaptığı belirlenen bir av silahı bayisine operasyon düzenlendi. Operasyonda, 58 pompalı ve av tüfeği tabir edilen uzun namlulu silah, 239 çeşitli çap ve ebatta mermi ve 11 satışı yasak av tüfeği aparatı ele geçirildi.

Polis ekiplerince Çankırı Caddesi’ndeki bir av bayisine düzenlenen operasyonda ruhsatsız 58 uzun namlulu tüfek ele geçirildi.

Tombik

CEPHANELİK GİBİ!

Ankara’nın Altındağ İlçesi Çankırı Caddesi’ndeki bir av bayisinde ruhsatsız uzun namlulu silah satıldığı ihbarı üzerine Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi bağlı Yunus timleri harekete geçti. Av bayisine düzenlenen operasyonda, 58 pompalı ve av tüfeği tabir edilen uzun namlulu silah, 239 çeşitli çap ve ebatta mermi ve 11 satışı yasak av tüfeği aparatı ele geçirildi.

RUHSATSIZ SİLAH ALANLAR ARAŞTIRILIYOR

Gözaltına alınan dükkan sahibi R.G’nin emniyetteki işlemleri sürüyor. Polis ekipleri, bu bayiden ruhsatsız silah alan kişileri araştırıyor. Ülke genelinde gerçekleşen son yıllarda gerçekleşen yaralama ve cinayet olaylarında çok sayıda ruhsatsız av tüfeği ve pompalı tüfek kullanılmıştı.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks