Microsoft’un Fransız üst düzey yöneticilerinden olduğu söylenen Maxime Rastello.

İzmir Depremi Hakkında Büyük Tepki Çeken Bir Paylaşımda Bulundu.

Microsoft’un Üst Düzey Yöneticisi, İzmir Depremi Hakkında Büyük Tepki Çeken Bir Paylaşımda Bulundu.

Microsoft’un Fransız üst düzey yöneticilerinden olduğu söylenen Maxime Rastello, İzmir depremi hakkında insanlık dışı bir paylaşımda bulundu.

Microsoft’un Üst Düzey Yöneticisi, İzmir Depremi Hakkında Büyük Tepki Çeken Bir Paylaşımda Bulundu Microsoft’un Fransız üst düzey yöneticilerinden olduğu söylenen Maxime Rastello, İzmir depremi hakkında insanlık dışı bir paylaşımda bulundu.

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan ABD merkezli teknoloji şirketi Microsoft‘ta İsviçre üst düzey bir yöneticisi olduğu belirtilen Maxime Rastello isimli bir kişi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla büyük bir tepki çekti. Hem ülkemizde, hem de Reddit‘te yabancılar tarafından tepki çeken paylaşımda Maxime Rastello, İzmir depremi hakkında ağıza alınmayacak sözler sarf etti.

Birçoğunuzun da bildiği gibi geçtiğimiz gün İzmir’de korkutucu bir deprem meydana geldi ve bu deprem sebebiyle onlarca insan maalesef hayatını kaybetti. Bazı kaynaklarca 6.6, bazı kaynaklarca ise 7 büyüklüğünde gerçekleşen İzmir depremi, birçok binanın yıkılmasına ve yüzlerce insanın enkazda kalmasına sebep oldu.

Korkutucu deprem devam ederken, uzun bir süredir ülkemiz ile arası kötü olan Yunanistan tarafından bile olumlu mesajlar aktarıldı. 2 ülke birbirini desteklerken, bazı ırkçı şahıslardan insanlık dışı sözler sarf edildi. Microsoft’ta üst düzey yönetici olarak görev yaptığı söylenen Maxime Rastello adlı şahıs, Instagram hesabından yaptığı İzmir depremi paylaşımında “hak ettiniz” ifadesini kullandı. Maxime Rastello, insanlığını bir kenara bırakarak yaptığı paylaşımın ardından Twitter hesabını da korumaya aldı.

detaylar, Haber Linki

Haber

Maxime RastelloMaxime Rastello isimli bir kişiMicrosoft'un Üst Düzey YöneticisiTepki Çeken Bir Paylaşım