Bu da mı tesadüf dersiniz…Eu Ro – Eu zü.

Kelimelerde ki oyunlar.

Siz daha bilinçaltınızda ve beyninizi kaplamış kelimelerin anlam derinliklerine inemedeniz. İnse idiniz bugün hayata farklı bakardınız.

Hayatımız ile oynayanların her zaman söylediğim gibi tek bir hedef ve amaçları var oda sahip olduğumuz inancımız.

Düşünün ki şuan ki kullandığım kelimeler bile o kadar yetersiz ve anlamsız ki, eğer bu kelimeler güçlü kılınmak istense idi şuan farklı bir iletişim hakimdi.

Tüm dillerdeki selamlaşmaları karşılaştırın. Hangi dilde bir vurgu var ve hangi dilde sizi uyandırıyor…

– Hi
– Hey
– Merhaba
– Selam
– Selamın Aleyküm
– Hola
– Zrastu
– Holla

İnsanın insana selam vermesinde bile yatan anlam ifade ve uyandırma bir yaşam şeklinin başlagıcıdır. Uzun kelimelerden oluşmuş bir selam, merhaba deme şekli ile hi, hey diye selam verme insan zihninde farklı bir etki oluşturmaktadır.

Peki harfleri ve kelimeleri hayatımızdan çıkararak yani konuşmadan iletişim kurmak acaba ne kadar fark yaratır. Bunu bir düşünmemiz gerek.

Birincisi yalan söyleyemezsiniz, küfür edemezsiniz, (şimdi el işaretleri ile anlaşanlar nasıl küfür ediyor dediniz tabi ki o el işaretlerine o küfürü ekleyenler bilir.) insanları kolay kolay kandıramazsınız, onların hayatına müdahale edemezsiniz. Size söyleyim konuşmadanda yaşam devam eder. Biz bizim için hazırlanmış kurallara göre hayatı yaşayıp gelenler içinde bir takım kuralları hazırlayıp gidiyoruz. Bu döngüyü biri başlattı bilin bakalım kim…

Şeytan o kadar derinde ki sizi o derinliği her gün çekerek bir daha çıkamayacağınız bir çukura gömecek. Peki buna nasıl dur diyeceksiniz oturun bunun üzerinde kafa yorun düşünün ki düşünmeye sahip olmanızın tek sebebi budur.

Varlığın gücü birlik ve beraberlik de ise nasıl bir araya gelip de varlığın gücünü meydana getirip şeytaniler ile savaşacaksınız…

Haber Veriyoruz

birlik ve beraberliğin anlamıinan gücü nasıl elde edilecekinancı gücü neredeinsanın inanç gücüvarlığın güçlü olması