Amerikan İmparatorluğunun sonu.

Titanik gibi Amerika da batıyor!

“Titanik gibi Amerika da batıyor!”.

‘shafaqna.com’da yayınlanan, “Amerikan İmparatorluğunun sonu!” başlıklı analiz haberde, “Titanik gibi Amerika da batıyor. Ancak Titanik’ten farklı olarak, Amerika bir değil birden fazla buzdağına çarptı” denildi.

Analiz haberin tam metni şöyle:

Titanik gibi Amerika da batıyor. Ancak Titanik’ten farklı olarak, Amerika bir değil birden fazla buzdağına çarptı.

Başka farklılıklar da var. Titanik’in kaptanı onurlu bir adamdı. Gemisiyle battı. Amerika’nın kaptanı ya da kaptanları, bir oligarşi tarafından yönetildiği için onurlu erkekler (ve birkaç kadın da) değil. Fareler gibi, Amerika batarken gemiden atlayacaklar.

Kimse bunun çok kasvetli bir resim olduğunu düşünmesin diye gerçekleri bir düşünün. Dünyadaki en yüksek GSYİH’ye sahip olan (Çin yakında bunu geçecek olsa da) ABD, 210.000’den fazla cana mal olan pandemiyle mücadele edemiyor. Aynı zamanda dünyadaki en yüksek enfeksiyon sayısına sahiptir. İşsizlik, süper zenginler yüz milyarlarca dolar kar elde ederken bile yükseliyor. Yaklaşık 27 trilyon dolar ile ABD aynı zamanda dünyadaki en yüksek borca sahip ülkedir. Bu borç GSYİH’sının %137’si seviyesinde ve 2021 yılına kadar toplam ekonomisini aşacak.

Detaylar, Haber Linki

amerika batıyoramerikanın sonuamerikanın sonu geldibiten amerikan rüyasıshafaqna.com