0 555 339 7979 - 0 532 708 30 04
Alanya’da pişecekler! İlk gaz verildi, onlara artık kış yok.
Alanya’da etkili olan soğuk hava dalgasının ardından vatandaşlara müjdeli haber geldi. Enerya Enerji A.Ş’nin yaptığı açıklamaya göre, Alanya’ya doğalgaz verilmeye başlandı.
Hiç utanmaları yok! Alanya’da tesisler tahrip edildi Hiç utanmaları yok! Alanya’da tesisler tahrip edildi.
- Son günlerde şiddetli fırtına ve soğuk havayla mücadele eden Alanya’da vatandaşlar için müjdeli haber verildi. Enerya Enerji A.Ş’nin yaptığı açıklamaya göre, ilçeye doğalgaz verilmeye başlandı.
EPDK’nın onayının ardından başlayan çalışmalar sonucu, 25 Kasım 2024 tarihinde ilk gaz verilmesi gerçekleştirildi. Bu gelişmeyle birlikte Alanyalılar, evlerini daha rahat ısıtabilecek ve kış aylarını daha konforlu geçirebilecek.