Alanya’da bir kişi, ‘namus meselesi’ iddiasıyla ağabeyini tabancayla vurarak öldürdü.

Alanya’da kardeş kavgası kanlı bitti.

Alanya’da kardeş kavgası kanlı bitti.

Alanya’da bir kişi, ‘namus meselesi’ iddiasıyla ağabeyini tabancayla vurarak öldürdü. Gözaltına alınan cinayet şüphelisi emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Olay, dün saat 01.00 sıralarında Tosmur Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Yılmaz Y. (39), kendinden 5 yaş büyük ağabeyi Zeydin Y.’yi bir kahvede oyun oynadığını sırada dışarıya çağırdı. Daha sonra kardeş Yılmaz Y. elindeki kurusıkıdan bozma tabancayla dışarıya çıkan ağabeyinin üzerine doğru ateş açtı. Omzuna tek kurşun isabet eden Zeydin Y. kanlar içinde yere yığılırken kardeşi ise olay yerinden hızla uzaklaştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, ağır yaralı Zeydin Y.’yi ambulansla Alanya Aladdin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk etti. Yoğun bakım ünitesine alınan Zeydin Y. yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Tombik

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks