AKP’li belediyenin açıkladığı yüksek tapu rayiç bedelleri nedeniyle vatandaşlar isyan etti.

İmanımızı sömüre sömüre geldiler...

1.873

Vatandaşlar AKP’ye isyan etti: ‘İmanımızı sömüre sömüre geldiler…’.

İstanbul Sultanbeyli’de AKP’li belediyenin açıkladığı yüksek tapu rayiç bedelleri nedeniyle vatandaşlar isyan etti.

Sponsor reklam alani

İstanbul Sultanbeyli’de vatandaşların tapu bedeli mağduriyeti sürüyor.

Vatandaşlar, belediye binası önünde düzenledikleri eylemde AKP’li yönetime sert tepki gösterdi.

Yeniçağ’da yer alan habere göre; sosyal medyada gündem olan videoda vatandaşlardan birinin “Benim kocam emekli, bin 600 lira maaş alıyor. Ben nasıl ödeyeyim bu maaşla 200 bin lirayı?” dedi.

Bir vatandaş ise “Dinimizi, imanımızı sömürerek iktidara geldiler. Şimdi de çalmaya doymuyorlar.” İfadelerini kullandı. Belediye önündeki eyleme katılan bir başka vatandaş ise Sultanbeyli Belediye Başakanı’nın çıkıp açıklama yapması gerektiğini belirtti.

NE OLMUŞTU?

AKP’li Sultanbeyli Belediyesi’nin açıkladığı yüksek tapu rayiç bedelleri vatandaşların büyük tepkisini çekmişti.
Geçtiğimiz günlerde belediye binası önünde toplanan vatandaş, görüşme talebini reddeden AKP’li Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’e istifa çağrısı yapmıştı.

Detaylar, Haber Linki

Vatandaş Yorumları 0
Düşüncelerinizi paylaşın
Etik kurallar gereği yorumunuz incelenip yayınlanacaktır.
İlk yorumu siz yazın (Etik Kurallar Gereği Yorumunuz İncelenip Yayınlanacaktır)

🎵 Müzik dinler misin?
Hoşlandığın şarkıyı ya da sanatçıyı yaz:

▲ Keşfet
GTM-W3RBD52X
…