Afrika’dan başlayarak büyük bir kıtlığı getirebilecek ve acil durum ilan ettiren…

Yüzmilyarlarcası rotayı topraklarımıza çevirdi!

Yüzmilyarlarcası rotayı topraklarımıza çevirdi! Koronavirüsün ardından bir tehdit daha Türkiye’nin kapısında.

Çin’de ortaya çıkan ve binlerce insanın ölümüne yol açan koronavirüsün Türkiye’de de görülmesinin ardından geniş çaplı önlemler alınmaya devam ederken, başka bir tehdit kapımıza dayandı. Afrika’dan başlayarak büyük bir kıtlığı getirebilecek ve acil durum ilan ettiren 400 milyara yakın çekirgenin İran ve Irak’a gelerek sınırlarımıza kadar dayandığı belirtildi.

Türkiye, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs tehdidini en az hasarla savmaya çalışırken İran ve Irak sınırına kadar dayanan çekirge istilası ile karşı karşıya kaldı.

Tombik

Büyük bir kıtlık getirebilir

Türkiye, çekirge istilası ile karşı karşıya. Doğa olayları ile sık sık yüzleştiğimiz 2020 yılında ülkemiz yeni bir felaket ile karşı karşıya kalmaya hazırlanıyor. Afrika’dan başlayarak büyük bir kıtlığı getirebilecek ve acil durum ilan ettiren 400 milyara yakın çekirgenin İran ve Irak’a gelerek sınırlarımıza kadar dayandığı belirtildi.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks