Adalet yok.

Adalet var diyen karşıma çıksın...

Adaletin olmadığını ispat ederim. Peki siz?

Delillerim ve şahitlerim var. Ya sizin?

Peki siz adaletin olduğunu ispat edebilir misiniz? Adalet olduğunu ispat edin bu ülkeyi hemen terk edeceğim.

Tombik

Size buradan kırk yıldır uğradığım haksızlıkları, adaletsizlikleri, hukuksuzlukları saymayacağım. Hatta hayatımın en kötü son 13 yılında hiç bahsetmeyeceğim. Bu yazıyı yazmamın nedeni ise bu toplumun doğrularını söyleyenlere bir doğru daha eklensin diye.

Gerçek olan şu ki benim için adalet hiç bir zaman tecelli etmedi. Bundan dolayı anladım ki adaleti tecelli ettirecek olan benim…nasıl olacağını Allah biliyor.

İnsan hayatına yapılan en büyük tecavüz onun hak ve hukukunu hiçe saymaktır. İşte kurduğunuz sistem ve şu anda ‘Düzen‘ diye tabir edilen tüm dünyayı örümcek ağı gibi sarmış olan şeytanın oyunudur. Sizin bunu anlamanızı beklemiyorum. Ancak anlayacağınız zaman geldiğinde çaresizlikten ne yapacağınızı bilemeyeceksiniz.

Etrafta doğruları söyleyenleri arayacaksınız…maalesef onlar bu dünyadan göçmüş olacaklar. Buyrun caddeye çıkın ve yüz kişiye sorun bu ülke de adalet var mı? diye… bakalım ne tür cevaplar alacaksınız. Tabi bunu sormadan önce insanlara adaletin tanımlamasını yapmanız gerek. Çünkü soruyu sorduğunuz yüz kişiden doksan tanesi bunu bilmiyor olabilir.

Adaleti engelleyenlere ve sağlamayanlara buradan sesleniyorum. Şeytanın yolunu takip ediyorsunuz… Kendinize gelin. Aksi halde büyük bir yıkım ile yok olacaksınız. Çünkü var olan tek gerçek Allah’ın adaletidir. Sizin sağlayacağınız adalet insan olmanızdan kaynaklanır. Belli ki insanlığınızı kaybetmişsiniz.

Adaleti sağlayamayan bir toplum insanlıktan çıkmaya başlamış demektir. İnsanlıktan çıkan toplumda ki her insan bir yaratıktan farklı olamaz. Şunu unutmayınız Adalet mekanizmasını insan çalıştırıyor.

Siz sadece zayıf olan inancınızdan dolayı şeytanı takip ediyorsunuz. Şeytanın yapılan adaletsizlikler ile alakası olmadığı gibi o sadece bizim Allah’a olan inancımızı köreltmeye çalışıyor.

Adaleti sağlamayan sizsiniz. Ve bu durum sizin şeytantan daha kötü bir canlı olduğunuzu göstermektedir.

Mehmet Arkın Gürbüz

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks