Açıköğretim sınavlarına fotoğraflı ve onaylı kimlik belgesi olmadan girilemeyecek.

Açıköğretim sınavlarına fotoğraflı ve onaylı kimlik belgesi olmadan girilemeyecek.

Hafta sonu gerçekleştirilecek açıköğretim sınavlarına girecek olan öğrencilerin, sınava girebilmek için fotoğraflı ve onaylı kimlik belgelerini yanlarında bulundurmaları gerekiyor.

Anadolu Üniversitesi’nden yapılan açıklamada, Açıköğretim Fakültesi (AÖF) sınavlarında artık her belge kabul edilmeyecek.

Tombik

Bu hafta sonu gerçekleştirilecek olan sınav dahil olmak üzere bundan sonraki sınavlarda öğrenci kimlik kartı, ehliyet, baro kartı, mesleki kimlik kartları ve askeri kimlik belgesi artık geçerli olmayacak.

KİMLİK BELGESİ VE PASAPORT KABUL EDİLECEK

Öğrencilerin, sınava girebilmesi için ‘fotoğraflı sınav giriş belgesi’ ile ‘fotoğraflı ve onaylı kimlik belgesi’ni (Fotoğraflı, soğuk damgalı ve T.C. Kimlik Numaralı nüfus cüzdanı/Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı/Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kimlik kartı, süresi geçerli pasaport, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait mavi kart) yanında bulundurmaları gerekiyor.

Detaylar
haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks