65 yaş ve üstü maddi durumu iyi olmayan 50 bin vatandaşımıza düzenli olarak 6 hafta boyunca gıda kolisi ulaştıracağız.

İstanbul Valisi açıkladı! 50 bin vatandaşa gıda kolisi dağıtılacak

İstanbul Valisi açıkladı! 50 bin vatandaşa gıda kolisi dağıtılacak.

Son dakika haberlere göre, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, corona virüse karşı alınan tedbirlere ilişkin yaptığı açıklamada “65 yaş ve üstü maddi durumu iyi olmayan 50 bin vatandaşımıza düzenli olarak 6 hafta boyunca gıda kolisi ulaştıracağız” dedi.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Valilik binasında basın mensuplarıyla bir araya gelerek corona virüs tedbirlerine ilişkin basın açıklaması gerçekleştirdi. Vali Yerlikaya açıklamasında, “Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında devletimiz pek çok tedbir aldı, almaya da devam ediyor. Bu tedbirlerden biri de Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulu kararları doğrultusunda; İçişleri Bakanlığımızca 22 Mart’ta ülkemiz genelinde öncelikli risk grubunda bulunan 65 yaş ve üstü ile kronik hastalığı bulunan vatandaşlarımızın sokağa çıkmalarının yasaklanması uygulamasıdır. Bu uygulamanın kararlılıkla sürdürülmesi, salgınla mücadelede çok büyük önem taşıyor” ifadelerini kullandı.

Tombik

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks