Veliaht Prens Muhammed bin Selman’ın emri ile üst düzey tutuklamalar.

Suudi Arabistan'da kraliyet ailesi karıştı.

Suudi Arabistan’da kraliyet ailesi karıştı! Üst düzey tutuklamalar…

Gelen son dakika haberine göre; Veliaht Prens Muhammed bin Selman’ın emri ile üst düzey tutuklamalar gerçekleşti.

Dünya basınının ‘Son dakika’ kodu ile geçtiği haberlerde, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz’in kardeşi Ahmed bin Abdulaziz (Prens Ahmed) ile ev hapsinde tutulan eski veliaht prens Muhammed bin Nayef’in tutuklandığı duyuruldu. Veliaht Prens Selman daha önce de benzer uygulamalar gerçekleştirmişti. Veliaht Prens’in talimatı ile 2017’de yüzlerce Kraliyet üyesi ve varlıklı iş insanını Riyad’daki Ritz-Carlton Oteli’ne hapsedilmişti.

Tombik

Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz’in kardeşi Ahmed bin Abdulaziz (Prens Ahmed) ile ev hapsinde tutulan eski veliaht prens Muhammed bin Nayef’in Veliaht Prens Muhammed bin Selman’ın emri ile tutuklandıkları belirtildi.

Wall Street Journal gazetesinin haberine göre, Suudi ailesinin önemli figürlerinden Prens Ahmed ve eski veliaht prens Muhammed bin Nayef, cuma sabahı evlerine yapılan baskınla tutuklandı.

Haberde, görgü tanıklarına dayanılarak, yüzü maskeli ve siyah giyimli kraliyet mahkemesi muhafızlarının tutuklamayı gerçekleştirdikleri aktarıldı. Tutuklama sebebinin ‘vatana ihanet’ olduğu savunulan haberde, Kral Selman’ın oğlu Veliaht Prens Muhammed bin Selman’ın bu tutuklamalar ile gücünü daha da pekiştirdiğinin altı çizildi.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks